Tõrva noormees jätkab võistulaulmist poolfinaalis

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8–10aastaste grupis läheb juba eeloleval pühapäeval võistlustulle Tõrva laulupoiss Riivo Pippar, keda juhendab Novella Hanson.
8–10aastaste grupis läheb juba eeloleval pühapäeval võistlustulle Tõrva laulupoiss Riivo Pippar, keda juhendab Novella Hanson. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeva õhtul toimus teine ”Laulukarussell 2017” saade, kus keskmises vanuserühmas astus televaatajate ette Tõrva noormees Riivo Pippar. Žürii valis saatest välja kolme vanusegrupi parimad, kes võistlevad edasi poolfinaalis.

Keskmise vanusegrupi parim selles saates oli žürii otsusel Riivo Pippar.

Noormehe juhendaja on Novella Hanson, kelle loodud laulu ”Järvevaht ja joogivesi” laulupoiss ka saates esitas. Riivot intervjueeris peale lauluesitust saatejuht Mai Palling. Televaatajadki said teada, et Riivo harrastus on löökpillid ja tema suur hobi jalgpall, millega ta tegeleb Tõrva jalgpalliklubis, olles mängus kaitsja rollis. Koos Pallinguga peeti stuudios maha ka väike jalpallivõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles