Noored pääsesid kodus poodiumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused toimusid Tehvandi spordikeskuses
Võistlused toimusid Tehvandi spordikeskuses Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Värska Originaal laskesuusatamise noortesarja hooaja teisel etapil, mis sai teoks pühapäeval Tehvandi spordikeskuses, võeti eri võistlusklassides mõõtu sprindidistantsidel.

Kohaliku Karupesa Teami noored andsid eakaaslastele kõva lahingu nii lasketiirus kui suusarajal. Parim tulemus saavutati M13 vanuseklassis, kus Otepää sportlased tõid ära kaksikvõidu. Esimese koha saavutas kaks trahviringi teeninud Ivar Vsivtsev. Teise koha sai samuti kaks trahviringi teeninud Mark-Markos Kehva, jäädes klubikaaslasest finišis maha viie sekundiga. M15 vanuseklassis pidi Edvin Tämm leppima kuuenda kohaga.

Noortega koos panid oma võimed proovile ka täiskasvanud ja M40 klassis tegi korraliku võistluse Imre Õim, saavutades tubli teise koha. Kolm trahviringi teeninud Õim jäi esimese koha saavutanud SÜ Võru Biathlon sportlasele Heiki Kanistikule alla 19 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles