Uus üritustesari toob raju klubimuusika DJd ka Valka

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgast pärit Brandon Bogatšovi huvide hulka kuuluvad nii modellindus, rallisõit kui plaadikeerutamine. Ka uus klubimuusikasari Volume 333 on tema korraldatud.
Valgast pärit Brandon Bogatšovi huvide hulka kuuluvad nii modellindus, rallisõit kui plaadikeerutamine. Ka uus klubimuusikasari Volume 333 on tema korraldatud. Foto: Kersti Niglas

Homme alustab Võrust uus üritustesari Volume 333, mis toob klubidesse üle Eesti kõige rajumat muusikat mängivad diskorid ehk DJd. Valgas astub veebruari alguses üles viis plaadikeerutajat.

Sarja korraldaja on Valgast pärit Brandon Bogatšov, kes on ka ise DJ artistinimega Brandlo ja sai hiljutisel hääletusel Eesti DJde saja parima edetabelis 14. koha. Bogatšov ütles, et sarja omapära on Weekend Festivali stiilis muusika nagu progressiivne house, big room house, electro house ja bass house. «Tavaliselt klubides mängitakse veidi rahulikumat,» lausus Bogatšov.

Bogatšovi sõnul on plaanis, et üritused hakkavad toimuma regulaarselt ja minimaalselt korra kuus võiks pidu aset leida ühes või teises Eesti linnas. Esimene neist on juba sel reedel Võru klubis Bermuda, paigas on ka Valga üritus 3. veebruaril ööklubis Feel Good, kus astuvad üles Donski, Brandlo, Greeteks & AMYN ning Alan Tukmatsev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles