Noortekeskuses töökasvatus au sees

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellenurme noortekeskuse noortejuht Mari-Liis Vanaisak naudib oma tööd, kuigi ütleb, et noorte muresid kõrvalt nähes on tänulik, et ise enam nii noor ei ole. Fotol lisaks keskuse noored Berit Margus (vasakult), Kermo Margus, Armin Aarna, Kaspar Paulus, Renaldo Aarna, Raiko Lemberg ja Danjel Juškin.
Hellenurme noortekeskuse noortejuht Mari-Liis Vanaisak naudib oma tööd, kuigi ütleb, et noorte muresid kõrvalt nähes on tänulik, et ise enam nii noor ei ole. Fotol lisaks keskuse noored Berit Margus (vasakult), Kermo Margus, Armin Aarna, Kaspar Paulus, Renaldo Aarna, Raiko Lemberg ja Danjel Juškin. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Hellenurme noortekeskuse noortejuht Mari-Liis Vanaisak on napist elueast hoolimata staažikas juht: lisaks kohalikele noortele on tema juhtida ka Rõngu rahvamaja.

Vanaisak on pärit Põlvast. Pärast seal keskkooli lõpetamist suundus ta esmalt Mainori kõrgkooli turundust õppima. Veidike on ta õpitud erialal ka töötanud, sest alustas 19aastasena tööd Põlva Konsumi toidupoe müügijuhina, kus tuli ennast vanemate naiskolleegide seltskonnas kehtestada. Paar kuud oli ta müügijuht ka ühes Tartu poes, aga juba 21aastaselt sai Vanaisakust Rõngu rahvamaja juhataja.

«Kandideerimine oli läbi, aga tuttavad ütlesid, et mine räägi vallavanemaga,» ütles Vanaisak. Vallavanemale tütarlaps meeldis ja juba järgmisel päeval oli ta komisjoni ees oma visioone jagamas. Nii noorelt sellise karjääri tegemise kohta ütleb Vanaisak, et õnn on talle naeratanud ja ta on selle eest väga tänulik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles