Otepää noormees võitis maailmakarika etapi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhis peetud võistlustel sai Markkus Alter tõusta pjedestaali kõrgeimale astmele ja vaadata ülevalt alla ka sakslastest konkurentidele.
Tšehhis peetud võistlustel sai Markkus Alter tõusta pjedestaali kõrgeimale astmele ja vaadata ülevalt alla ka sakslastest konkurentidele. Foto: Rene Alter

Tšehhimaal Harrachovis peetud noorte maailmakarika etapil kahevõistluses sai 30 osaleja seas võidu otepäälane Markkus Alter.

«Eks see oli natuke üllatav küll,» tunnistas spordiseltsi Põhjakotkas treener Silver Eljand. «Samas muidugi väga meeldiv mulle, kes ma olen Markkust treeninud lasteaiast peale.»

FIS Youth Cupi võistlusel võitis Otepää noor kahevõistleja Markkus Alter laupäeval peetud etapil hõbedase ning pühapäeval kuldse medali. «See on üsna uus sari – käivitati neli aastat tagasi,» selgitas treener. «Iga riigi koondisesse võib kuuluda kolm poissi ja kolm tüdrukut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles