Ott jätkab Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonna juhina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna Kagu- Eesti piirkonna esimees Urmas Ott
Vabaerakonna Kagu- Eesti piirkonna esimees Urmas Ott Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Vabaerakonna liikmed pidasid laupäeval Otepääl Kagu-Eesti piirkonna üldkogu, kus tehti kokkuvõte möödunud aastast ja valiti piirkonna uueks esimeheks taas Urmas Ott.

Piirkonna juhina jätkav Ott on Võru Kreutzwaldi kooli infojuht, kolme lapse isa ja aktiivne Vastseliina kogukonna liige ning kaitseliitlane. Uude juhatusse osutusid peale Oti valituks veel Kati Kongo, Tanel Valk, Üllar Vana ja Rait Karu, teatas erakond.

"Vabaerakond teeb endast kõik oleneva, et Kagu-Eesti omavalitsuste enamikus tuleksid võimule valimisliidud. Vabaerakond korraldab kevadel Valgas konverentsi piiriäärsete alade ääremaastumise vastu", ütles ametis jätkav piirkonna esimees Urmas Ott.

Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonna suurim väljakutse ongi Põlva-, Valga ja Võrumaa ühises piirkonnas oktoobrikuiste kohalike valimiste ettevalmistustöö. Piirkonna uue juhatuse kõik viis liiget on lubanud kandideerida oma koduvalla valimisliitude koosseisus.

Uuenevates kohalikes omavalitsustes osalevad Vabaerakonna liikmed kohalikel valimistel kogukondi ühendavates valimisliitudes, et tuua uute valdade otsustajate sekka ka kaugemate külade tegijad. Vabaerakonna parlamendisaadikud kohalikel valimistel seevastu ei kandideeri.

Vabaerakonna Kagu-Eesti piirkonda kuulub tänavu jaanuaris 65 liiget. Eelmise aasta lõpus liitus piirkonnaga ka Valgamaa-juurtega Talupidajate Keskliidu endine esimees Kaul Nurm. Aktiivsed tegevused ja koosviibimised toimuvad kõigis kolmes maakonnas ja kõik piirkondlikud üritused on avalikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles