Politsei võttis joobes roolikeeraja sõiduki hoiule

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne
Politsei. Foto on illustratiivne Foto: Martin Ilustrumm

Politseile oli nädalavahetus Valgamaal töine, kuid õnneks märkimisväärsemate vahejuhtumiteta, andis teada politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. Politsei kutsuti Valgamaal appi lahendama 35 väljakutset.

Nagu tavaliselt, tuli korrakaitsjatel sellelgi nädlalalõpul kokku puutuda mitme alkoholi tarvitamisega liiale läinud isikuga. "Viis inimest vajas kainestamist politsei kainestuskambris ning kaks alkoholiga liialdanud inimest said pea välja puhata oma kodus: nemad eraldi valvet ja kambrisse paigutamist ei vajanud," täpsustas Virk.

Nädalavahetusel kontrollis politsei tema sõnul Valgamaal 231 autojuhi kainust, kelle seast ühel Valgas Transpordi tänaval tabatud juhil tuvastati alkoholjoove. "33aastase mehe sõiduk võeti vallasasjana hoiule, et ennetada olukorda, kus mees joobnuna sõitmist jätkaks."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles