Galerii: Teenistuskoer Jesper saadeti pensionipõlve nautima

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Valga politsejaoskonnas aset leidnud koosviibimisel kiideti ja tänati narkokoer Jesperit, kes pärast 12 aastat teenistust viimaks pensionile läheb.

Pidulikul arasaatmispeol võtsid sõna Valga politsejaoskonna juht Tiit Allik ning politsei- ja piirivalveameti eri- ja vormivarustuse juht Tõnu Tänav. Mõlemad mehed tõdesid, et ametliku nimega Jesper, aga kõigile kohaviibijatele paremini Berry nime tuntud inglise spingerspanjel on aastate jooksul olnud nende meeskonna lahutamatu osa ja täisväärtuslik kolleeg.

Jesperile anti seega kaaskolleegide poolt lisaks rahalisele preemiale üle head ja paremat söögipoolist, graveeritud meene ning pehme lamamisase. Kingituste vastuvõtjaks oli Jesperi pikaajaline peremees ja koerajuht  Heili Mets, kes võttis ka hetke, et meenutada mõne sõnaga oma neljajalgse paarimehe pikka teenistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles