Ajaloolise hoone põlengus hukkus inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 20. jaanuaril kella 7.42 saabus häirekeskusele teade põlengust Valgamaal Palupere vallas Hellenurmes. Teate kohaselt oli süttinud Tallimäe elamu ja katusest juba leekki väljas ja hoones võis sees olla ka inimene.

Kell 18.05. Päästjad said teate, et hoone teise korruse mõlemast aknast tuleb taas suitsu. Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et suitsema oli läinud ruutmeetri jagu vaheseina. "Päästjad lasid sinna vett peale ja sai korda," lausus Kiik.

Kell 13.52. Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiige sõnul selgitas Lõuna päästekeskuse menetlusinspektor välja, et põleng sai alguse ülemise korruse korterist, kus esialgsete andmete põhjal elas mees, kelle surnukeha leiti. "Põlengu põhjustas hooletu suitsetamine ning elanikelt saadud andmete alusel on põhjust järeldada, et mees oli eelmisel päeval tugevas alkoholijoobes."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles