Särtsaka proua päevi täidavad muusika, sport ja käsitöö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
17. veebruaril 82. sünnipäeva tähistav Helju Eglit on aktiivne ja hakkaja olnud lapsest peale. Praegugi jagub teda kõikjale: ta tantsib kantritantsuringis, laulab ansamblis ja osaleb võimlemisrühma tegemistes ning annab oma panuse ka linna pensionäride liidu ettevõtmistesse.
17. veebruaril 82. sünnipäeva tähistav Helju Eglit on aktiivne ja hakkaja olnud lapsest peale. Praegugi jagub teda kõikjale: ta tantsib kantritantsuringis, laulab ansamblis ja osaleb võimlemisrühma tegemistes ning annab oma panuse ka linna pensionäride liidu ettevõtmistesse. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Peagi 82. sünnipäeva tähistav valgalane Helju Eglit on linna eakate hulgas omainimene. Heljut jätkub igale poole: ta tantsib, laulab, võimleb, valmistab piduroogi ja kui mahti saab, vuhib kepikõndi Pedeli ääres.

See naerunäoline ja särtsu täis naine on silma jäänud Kungla kojas ja kultuurikeskuses üritustelt, kus ta on esinenud kantritantsuringi või lauluansambliga. Kohtusin temaga uue aasta alguses Kungla tänaval asuvas  korteris, kus ta abikaasaga 1971. aastast elab.

«Olen tantsurühma Elujõud asutajaliige. Rühm kasvas välja 16 aastat tagasi tegutsema hakanud võimlemisrühmast ning olen juba 14 aastat selles tantsinud. Võtan osa võimlemisrühma tegemistest, laulan nüüd ka ansamblis. Varem laulsime mehega mõlemad aastaid kooris, mis mõni aasta tagasi tegutsemise lõpetas,» rääkis naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles