Ohvriallika tulevik teeb maaomanikule muret

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arne Nielsen on kindel, et plaanitava karjääri naaberkinnistutel asuva metsa niiskusrežiim saab rikutud ja allikas kuivab, rääkimata tekkivast tolmust.
Arne Nielsen on kindel, et plaanitava karjääri naaberkinnistutel asuva metsa niiskusrežiim saab rikutud ja allikas kuivab, rääkimata tekkivast tolmust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka valla kinnistuomaniku Arne Nielseni hingerahu sai rikutud, kui ta sai teada naaberkrundil kavandatavast kruusa kaevandamisest. Tema hinnangul ohustab see ohvriallikat.

Puka valla Kolli küla murelik kinnistuomanik kirjeldas, kuidas ta sai Otepää Teataja vahendusel teada, et OÜ-le Krüüdneri Karjäär kavatsetakse anda kaevandamisluba tema krundi naabruses asuvale kinnistule. Tegemist on omal ajal põhjavee taseme läheduseni kaevandatud maard­laga, mis nüüdseks nimetatud Puka-Teeristi kruusakarjääriks.

Asi ei oleks sugugi nii traagiline, kui plaanitava kaevamiskoha lähedusse,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles