Haiglas käivad ümberkorraldused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla
Valga haigla Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus murelik linnakodanik (nimi toimetusele teada), kelle väitel käivad Valga haiglas seoses liitumisega Tartu Ülikooli kliinikumiga suured töötajate koondamised ja ümberkorraldused, seda just söökla, koristuse, morgi ja pesuteenuse osas. Lisaks tundis ta muret kuulduse pärast, et 2018. aastal sulgeb uksed sünnitusosakond.

Et selgust saada, pöördus Valgamaalane Valga haigla juhtkonna poole ja vastusest selgus, et muutused haigla töö korraldamisel küll käivad, kuid ei ole seotud liitumisega.

«Tööjõu optimeerimine on igas ettevõttes täiesti tavaline igapäevane protsess ja üksikute inimeste koondamine siinkohal on selle loomulik osa. Seda ka töömahtude vähenemise korral või haigla töö efektiivsemaks muutmisel. Selline tavapärane tegevus nagu üksikute töötajate töölepingute lõpetamine ei ole seotud ettevõtte omanduse või omanikega,» selgitas Valga haigla juhatuse liige Marek Seer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles