Kellamänguga tähelepanu pälvinud Tõrva neiu jätkab võistulaulmist poolfinaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11–13aastaste grupist valis žürii neljandast laulusaatest edasi poolfinaali Tõrva lauluneiu Emma Laureen Pauli, kelle lauluõpetaja on Novella Hanson.
11–13aastaste grupist valis žürii neljandast laulusaatest edasi poolfinaali Tõrva lauluneiu Emma Laureen Pauli, kelle lauluõpetaja on Novella Hanson. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulukarussell jätkab keerlemist täie hooga. Neljandas saates valis žürii 11–13aastaste grupist poolfinaali Tõrva lauluneiu Emma Laureen Pauli.

Neiu esitas pühapäeval ETV laulusaates «Laulukarussell 2017» oma juhendaja Novella Hansoni laulu «Motiiv», mis kirjutatud Olivia Saare sõnadele.

«Laul räägib sellest, et vahepeal inimesed ei mõtle, mida räägivad, ja ütlevad teistele asju, mida ei peaks ütlema,» rääkis 13aastane Emma Laureen saatejuht Märten Matsule, kes seepeale tundis huvi, mis pilli neiu oma laulu saateks mängis. «Selle pilli nimetus on kellamäng,» sõnas neiu ning tutvustas seejärel Matsule selle mängutehnikat. Lisaks laulmisele tegeleb neiu juba kaks aastat ratsutamisega, mis talle väga meeldib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles