Uute autode müük Valgas kasvas pea kolmandiku võrra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügile on tulnud juba mitme automargi uudismudelid. Üks nendest on Peugeot oma uute linnamaasturitega 3008 ja 5008. Salome Tartu AS Valga Automaailma juhataja Tiit Urm tutvustas Peugeot 3008 uudismudelit.
Müügile on tulnud juba mitme automargi uudismudelid. Üks nendest on Peugeot oma uute linnamaasturitega 3008 ja 5008. Salome Tartu AS Valga Automaailma juhataja Tiit Urm tutvustas Peugeot 3008 uudismudelit. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Automaailmale oli möödunud aasta väga edukas, sest uute autode müük suurenes lausa kolmandiku võrra, samas kui kogu Eestis oli kasv kümme protsenti.

Maakonna ainukesest uusi sõidukeid müüvast kauplusest sai jätkuvalt osta Peugeot`sid, Kiasid ja Opeleid.

Salome Tartu AS Valga Automaailma juhataja Tiit Urmi sõnul oli möödunud aasta firmale väga teguderohke. «Müüsime 70 uut sõidukit, neist 27 Kiat, 26 Peugeot’d ja 17 Opelit. Müüginumber oli 17 auto võrra suurem kui aasta tagasi,» nentis Urm. 2015. aastal müüdi ära 53 uut autot, millest 20 olid Peugeot’d, 17 Opelid ja 16 Kiad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles