Päevapalati ülekoormus tõi tüli majja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla ravijuhi Kristel Kivisilla sõnul kehtivad erakorralise meditsiini osakonnas abivajajate vastuvõtul kindlad reeglid ning patsiendi üldseisundi väljaselgitamiseks on välja töötatud juhend triaaži läbiviimiseks, mida järgitakse.
Valga haigla ravijuhi Kristel Kivisilla sõnul kehtivad erakorralise meditsiini osakonnas abivajajate vastuvõtul kindlad reeglid ning patsiendi üldseisundi väljaselgitamiseks on välja töötatud juhend triaaži läbiviimiseks, mida järgitakse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eaka naise tütar pole rahul sellega, kuidas tema ema Valga haigla päevapalatis koheldi. Haigla ravijuht kinnitab, et kolleegid käitusid patsiendiga vastavalt kehtivale korrale.

Pensioniealisel naisel hakkas eelmise neljapäeva pärastlõunal väga halb: peas olid valud, süda oli paha ja suur nõrkusehoog oli peal. Tütar otsustas viia ta autoga Valga haigla päevapalatisse. Kohale jõudes õnnestus tal enne haiglauksest sisenemist saada ratastool ja toimetada ema päevapalati ukse taha, kust ta saadeti edasi triaažikabinetti ja sealt tagasi päevapalati ukse taha.

Päevapalatis kohta polnud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles