Peremeheta kolemaja asukad kodust lahkuda ei soovi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks maja kahest järelejäänud elanikust Kalev Romani lahkumas oma alumise korruse korterist. Teadaolevalt elas majas veel üks mees, kuid tema kannab praegu vanglakaristust.
Üks maja kahest järelejäänud elanikust Kalev Romani lahkumas oma alumise korruse korterist. Teadaolevalt elas majas veel üks mees, kuid tema kannab praegu vanglakaristust. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Päästjad leidsid Tsirguliinas justkui peremeheta kurvas seisus majast naise, keda veendi sealt lahkuma. Kaks meest elab hoones jätkuvalt.

Päästeameti Valgamaa päästepiirkonna juht Alar Roop ütles, et Sauna tänava lõpus olevas majas elava naise korteris on olnud tulekahju ja seekord läksid päästjad sinna olukorda kontrollima. Kütteseadmed pakkusid hirmsat vaatepilti ja oli selge, et korteris elamine on eluohtlik.

Päästeameti fotolt on näha, kuidas hõõgav elektriradiaator oli keset sodiladu ning selle ümbert vaatas vastu neli kassi. Kokku elanud neid seal lisaks 63aastasele Ellele kümme: kaheksa viidi Valga loomade varjupaika, ühel õnnestus põgeneda ning üks lubati naisel alles hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles