Õnnetuse võis põhjustada tehniline rike

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Puka vallas 25. jaanuaril
Liiklusõnnetus Puka vallas 25. jaanuaril Foto: Politsei

Eile, 25. jaanuaril kella 13.50 ajal toimus politsei teatel liiklusõnnetus Valga maakonnas Puka vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 181. kilomeetril, kus 36aastane mees, juhtides sõiduautot BMW 320i, kaotas sõiduki üle kontrolli. Auto kaldus kraavi ja rullus katusele.

"Esialgse info kohaselt kaotas Tartust Valga suunas liikunud auto ootamatu tehnilise rikke tõttu juhitavuse, ent kõik täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud selguvad alustatud menetluse käigus. Politseinike kinnitusel oli autoroolis olnud 36aastane mees kaine ning omas juhtimisõigust,« rääkis politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Sõidukis viibis tema sõnul peale juhi veel kaks kaasreisijat. »Kõik inimesed olid sõiduvahendis korrektselt turvavööga kinnitatud, kuid mõlemad kaasreisijad said siiski õnnetuses viga ning neile anti haiglas esmaabi. Juht õnnetuses viga ei saanud.«

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles