Sprint toob starti harrastajate paremiku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint
Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint Foto: Argo Nurs

Villa Müllerbeck Otepää rahvasprint sõidetakse tänavu 4. veebruaril. Sel aastal saavad Otepää etapi kiiremad kõikide suuremate rahvaspordi karikasarjade punkte.

Otepää rahvasprindi 2017 võistluste juht Marko Koosa avaldas nädala algul heameelt, et Otepääle on saabunud lõpuks talv ning maha sadanud lumi annab võimaluse korraldada talvistes oludes võidusõit.

«Võistlusrada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga ning loodame, et võistluspäevaks on raja ääres kõrged lumevallid. Sel aastal on kasutusel uudne võistlusformaat, kus ühes voorus tuleb võistlejatel läbida kaks erinevat 3kilomeetrist kiiruskatset. Rada on kokku veidi üle 18 km. Võistlustele eelregistreerimine lõpeb veebruari alguses. Raja täpse asukoha avaldame võistlusnädala alguses ning üritus on pealtvaatajatele tasuta,» rääkis ta.

Parimatele pilootidele on auhinnas suured karikad ja vahuveinid. Jagub auhindasid kiirematele ja kindlasti läheb võistlejate vahel jagamisele loosiauhindasid toetajatelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles