Ilu- ja tervisetuba kolis uude salongi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liilia ilu- ja tervisetoa omanik Liilia Rätsep klientide vähesuse üle ei kurda, pigem plaanib ta juba lähiajal juurde võtta ühe töötaja, et kõiki soovijaid ära teenindada. Rõõmu tunneb ta aga sellest, et on nii-öelda tagatoast välja kolinud ning avanud isikliku hubase salongi.
Liilia ilu- ja tervisetoa omanik Liilia Rätsep klientide vähesuse üle ei kurda, pigem plaanib ta juba lähiajal juurde võtta ühe töötaja, et kõiki soovijaid ära teenindada. Rõõmu tunneb ta aga sellest, et on nii-öelda tagatoast välja kolinud ning avanud isikliku hubase salongi. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valgas asuv Liilia ilu-ja tervisetuba kolis Vabaduse tänava hoone teiselt korruselt esimesele. Tööpuuduse üle avaramatesse tingimustesse kolinud salongi pidaja ei kurda.

Uues kohas on ilu- ja tervisetoal ka tualett ja ooteruum. «Olin viis aastat massöör tagatoas, nüüd on mul isiklik salong. Klientidel oli vanasti ebamugavam, sest protseduuriruum oli väiksem, ooteruumi polnudki. Kuna klientide arv üha kasvas, otsustasin kolida,» rääkis Liilia Rätsep.

Naine on lõpetanud OÜ M.I. massaažikooli. «Käisin seal töötukassa toel üheksa kuud igapäevaselt. Olen kutsetunnistusega massöör. Esimesed kaks aastat pakkusin ainult massaaži, siis hakkasid kliendid küsima, kas seda ja teist ei saaks teha. Nii lisandusid iluteenused.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles