Küsimused tekitasid nii äratundmisrõõmu kui elevust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Palupera vald haldusreformi tõmbetuultes peagi kaardilt kaob, ei ole osavõtjaterohkust arvestades ilmselt ohtu, et kaoks Palupera karikale peetav mälumäng, kus selguvad ka maakonna meistrid.

Ilmeka tõestuse sellele pakkus asjaolu, et eile Nõuni maakultuurimajas startinud kolmeetapilisele mängule oli end proovile panema saabunud ka võistkond, kes jõuproovil varem osalenud polnud. See oli Pikassilla tiim Põdrala vallast. "Isegi mulle oli see suur ja meeldiv üllatus, kui nad helistasid ja tulekust teatasid, " tunnistas mängu peakorraldaja Kalev Lõhmus.

"Mõte osaleda oli juba ammu. Juba novembrist otsisime infot selle mängu kohta," tunnistas tiimi liige Benno Milvek. Peale tema kuulusid 1. etapil võistkonda Margus Sepp, Karl Egert Sepp ja Hans Tristen Sepp. "Üks hea mees jäi meil veel koju ka," täpsustas Margus Sepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles