Galerii: Kodutütarde ja noorkotkaste talilaagris igav ei olnud

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanuari viimasel nädalavahetusel toimus juba traditsiooniline noorkotkaste Valgamaa maleva ja kodutütarde Valgamaa ringkonna talvelaager, seekord Ritsu spordibaasi avarates ruumides.

Kolmeteistkümnendat korda Kaitseliidu Valgamaa maleva poolt läbiviidud laagri üheks ja mitte vähetähtsaks eesmärgiks oli veeta tore ja sportlik nädalalõpp. Lisaks valmistuti laagris ka järgukatsete läbimiseks, mille eesmärgiks on anda noortele esmased teadmised ja oskused iseseisvaks tegutsemiseks erinevates olukordades. Kuidas laagrielu esimesed päevad möödusid, käisime uurimas teise päeva õhtul.

Spordisaalis oli just õhtune puhkehetk enne tänavakorvpalli ja noorte poolt valmistatud improviseeritud videoklippide vaatamist. Kaitseliidu Valgamaa maleva noorteinstruktor Jaanika Niklus sai anda kiire ülevaate juba toimunust ja veel plaanis olevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles