Galerii: Isetegevuslaste tänupidu pani osalejate silmad särama

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul peeti Otepää kultuurikeskuses tänupidu isetegevuskollektiividele. Kultuurimaja vastrenoveeritud saali pidulik õhkkond sai täiendust taidlejate esinemisrõõmust.

Kultuurikeskuse juhataja Sirje Ginter esmalt tänas avakõnes kõiki neid, kes muutsid möödunud aasta oma tegemiste ja toimetamistega värvilisemaks ja rõõmsamaks. „See traditsioon, et jaanuarikuus tulevad tegijad kokku, et üheskoos pidutseda, on olnud aastaid. Igal aastal on olnud ka oma teema, tänase õhtu teemaks on: „Mis paneb täna mu silmad särama.”” See tähendas, et lauljad-tantsijad astusid üles, ja mitte tingimata sellega, millega nad peamiselt esinevad – see võis olla ükskõik milline tegevus. See, mis samuti silmad särama paneb, nagu kultuurimaja juhataja märkis.

Hariduse-, kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur, enne kui andis üle Otepää valla tänukirjad kollektiividele ja juhendajatele, pidas lühikese südamliku kõne. „2016 oli väga ilus aasta, Otepääle oli see aasta eriti ilus - oli ju juubeliaasta. 900 aastat Otepää esmamainimisest. Kuid oli ka teisi toredaid asju, näiteks meie kultuurikeskuse esimene korrus sai renoveeritud - mida me ootasime juba aastaid.” Lauri sõnul paistab Otepää rahvas silma. „Juba selle poolest, et siinsetele inimestele meeldib koos teha, koos tehtust rõõmu tunda, samas ka hinnata seda, mida teised väljastpoolt on siia toonud ja meile pakkunud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles