Novella Hansoni õpilane võitis esikoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildiallkiri lauluvõistlusele
Otepää gümnaasiumis õppiv laulu- ja spordipoiss Hans Markus Danilas tuli vabariiklikult lauluvõistluselt Solistica koju oma vanusegrupi võitjana.
Pildiallkiri lauluvõistlusele Otepää gümnaasiumis õppiv laulu- ja spordipoiss Hans Markus Danilas tuli vabariiklikult lauluvõistluselt Solistica koju oma vanusegrupi võitjana. Foto: Gert Lutter

Noorte lauluvõistluselt Solistica tõi Otepää noormees Hans Markus Danilas oma särava esitusega koju esikoha.

"Tase sel võistlusel on väga kõrge ning žüriil pole ükski aasta olnud kerge parimaid välja selgitada. Nii ka sel aastal. Jäin oma õpilastega väga rahule. Eriliselt tõstaksin esile aga Hans Markust, kes tõepoolest ennast ületas ja näitas väga head laulu- ja esinemisoskust," rääkis Tõrva muusikakooli õpetaja Hanson. Kuressaares peetud võistlusel osales Valgamaalt neli solisti, neid kõiki juhendab Hanson.

Emma Laureen Paul ja Egnar Hernits astusid võistlustulle keskmises vanuserühmas ning Egnar pälvis žüriilt eripreemia humoorika esituse eest. Kõik kolm lauljat esitasid oma õpetaja viisistatud laule. Vanemas saavutas Laura Danilas neljanda koha. Õpetaja Novella Hanson aga pälvis eripreemia parima arranžeeringu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles