Pressisõber eelistab lugeda uudiseid digilehest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaalane valis oma neljandaks pressisõbraks RMK Valgamaa metskonna metsaülema Risto Sepa, kes väärib tiitlit avatuse, aususe, sõbraliku suhtlemise ja asjatundlike arvamusavalduste eest.

«Pressisõber on see, kes ajakirjanikega suhtlemisel valmis kommenteerima nii positiivseid kui negatiivseid teemasid, annab otsekoheseid vastuseid ja julgeb sõna sekka öelda ka kohaliku elu valukohtade teemal,» ütles Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha pressisõbra tiitlit Risto Sepale andes.

Toimetuse töötajate hinnangul on Sepaga lihtne suhelda. Ta on valmis ajakirjaniku küsimustele kiirest töögraafikust sõltumata alati vastama. Sepp kommenteerib erialateemasid argumenteeritult, vältides keerutamist ja loba. Temaga saab ühteviisi rääkida nii probleemidest kui toredatest uudistest. Ta ei karda avaldada oma arvamust, ka kritiseerida, mis ametnike hulgas nii tavaline polegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles