Valga mees osutus kaitseväe aktiivseimaks sportlaseks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras tunnustab Kaitseväe aktiivseima meessportlase tiitli saanud Valgast pärit kapten Ailar Assonit kaitseväe strateegilisest sidekeskusest.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras tunnustab Kaitseväe aktiivseima meessportlase tiitli saanud Valgast pärit kapten Ailar Assonit kaitseväe strateegilisest sidekeskusest. Foto: Kaitsevägi

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras autasustas eile kaitseväe parimaid sportlasi ja tänas nii treenereid kui ka spordi eestvedajaid kaitseväes.

Kaitseväe aktiivseima meessportlase tiitli sai Valgast pärit kapten Ailar Asson kaitseväe strateegilisest sidekeskusest.

Kaitseväe 2016. aasta parimaks sportlaseks valiti maadleja kapral Heiki Nabi, keda kaitseväe juhataja autasustas kaitseväe teeneteristiga eeskujuliku teenistuse eest.

Parima võistkonna tiitli pälvisid Rio olümpial pronksmedali võitnud sõudjad kapralid Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo ja Andrei Jämsä.

Meeskonnaaladest pälvisid kaitseväe juhataja tänu ka kaitseväe jäähokikoondise tegevväelastest ja ajateenijatest mängijad, kes võitsid jaanuaris peetud Balti sõjaväespordi talimängudel jäähokiturniiri, alistades finaalis Kanada meeskonna.

Kaitseväe aktiivseima naissportlase tunnustuse pälvis kõrgema sõjakooli kadett Kärt Praks.

2016. aasta sportlikumaks üksuse ülemaks tunnistati 1. jalaväebrigaadi staabiülem kolonelleitnant Mati Tikerpuu.

Kaitseväe parim sportlane Kapral Heiki Nabi ja olümpiapronksi võitnud sõudjad teenivad kaitseväe staabi- ja sidepataljoni spordirühmas, kuhu kuulub praegu 20 tippsportlast. Rühma eesmärk on spordi populariseerimine ja toetamine kaitseväes ning ühiskonnas tervikuna. Samuti võimaldab teenistus spordirühmas

perspektiivikatel noorsportlastest ajateenijatel osaleda treeningutel ja võistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles