Tõrva vutisõprade unistus täitub peagi

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune jalgpallistaadion Tõrva avatud noortekeskuse kõrval ei võimalda liigamänge pidada, kuna puuduvad ka kõige elementaarsemad olmetingimused – tribüünigi pole.
Praegune jalgpallistaadion Tõrva avatud noortekeskuse kõrval ei võimalda liigamänge pidada, kuna puuduvad ka kõige elementaarsemad olmetingimused – tribüünigi pole. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Tõrva jalgpalliklubil on põhjust rõõmustada: varsti saavad nad trenni teha ja pallilahinguid pidada nüüdisaegsel staadionil. Fännid saavad aga vutimaagiast osa koduõuel.

Tõrva linn, Eesti Jalgpalli Liit ja jalgpalliklubi leppisid kokku, et rajavad koostöös ning kõikide osapoolte rahalisel toel aastatel 2017–2018 Tõrva noortekeskuse juurde väljaku, mis võimaldab kohalikul jalgpalliklubil korraldada kodumänge ning tõstab treeningute kvaliteeti ja turvalisust.

Ehitustööd peaks maksma minema umbes 320 000 eurot. Kuna aga klubi ja jalgpalliliidu esindajad soovivad platsi mõõtmeid veelgi suurendada, võivad need linnapea Maido Ruusmanni hinnangul ulatuda suurusjärku 350 000 eurot. Tegelik maksumus selgub ehitushanke lõppedes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles