Võidud läksid Valka ja Harglasse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliiga võitjavõistkond Hargla koolist
Rahvaliiga võitjavõistkond Hargla koolist Foto: Urve Naha

Valgas leidsid paralleelselt aset Valgamaa koolinoorte meistrivõistlused saalihokis 6.–9. klassi võistkondadele ja Eesti Koolispordi Liidu (EKSL) rahvaliiga turniir. Kokku võttis osa viis võistkonda, neist kolm Valgast.

Kuigi tegu oli justkui kahe eri võistlusega, mängisid kõik võistkonnad omavahel läbi. «See oli nii sellepärast, et EKSLi rahvaliiga mängudes võivad kaasa teha vaid noored, kes Eesti meistrivõistlustel ei mängi üheski liigas. Samas on nadi teha võistlusi, kus osaleb vaid kaks või kolm võistkonda,» selgitas Rein Leppik. Nii otsustatigi kaks võistlust ühendada.

Esikoha ja meistritiitli võitis nime all Valga Välk mänginud Valga põhikooli eliitvõistkond, kes neljast peetud mängust võitis kolm – kõik tulemusega 3 : 1. Vaid kohtumine teiseks tulnud Valga Priimetsa kooli esindusega jäi viiki – mängu lõppedes oli tablool tulemus 3 : 3. Kuldmedalid välja teeninud võistkonnas mängisid Ats Niitov, Kadi-Heike Kuus, Annabel Voitka, Ralf Metsavas, Kenert Pruli, Denis Ženžarov ja Laura-Maria Kiiser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles