Eilsest saab interneti vahendusel tuludeklaratsioonile pilku heita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba järgmisel nädalal saab e-maksuametis esitada tuludeklaratsiooni. Kuna tulude deklareerimisel on rida muudatusi, tasuks nendega tutvuda ja end kurssi viia. Abi saamiseks saab kasutada MTA kodulehekülge või helistada infotelefonidel. Ühendust on võimalik saada ka Skype`i ja meili teel.
Juba järgmisel nädalal saab e-maksuametis esitada tuludeklaratsiooni. Kuna tulude deklareerimisel on rida muudatusi, tasuks nendega tutvuda ja end kurssi viia. Abi saamiseks saab kasutada MTA kodulehekülge või helistada infotelefonidel. Ühendust on võimalik saada ka Skype`i ja meili teel. Foto: Sander Ilvest / Postimees / Jüri Rüsülainen

Veel täna ja homme saab tutvuda eeltäidetud tuludeklaratsioonidega, neid saab esitada maksu- ja tolliametile 15. veebruarist. Silmas tuleb pidada ka olulisi muudatusi.

Homseni on kõigil võimalik e-maksuametis tutvuda deklaratsiooni eeltäidetud andmetega. Kui need puuduvad või erinevad maksumaksjale teadaolevatest, tuleb võtta ühendust väljamakse tegija või kulu saajaga ning paluda andmed MTA-le esitada või esitatud andmed parandada.

Eeltäidetud ei ole andmed välisriigis saadud tulu ega Euroopa majanduspiirkonna teises liikmesriigis tasutud kulude (maksusoodustuste) kohta, mida saab tulust maha arvata. Samuti ei ole eeltäidetud andmed muu vara võõrandamise kohta ja residendist füüsilise isiku ettevõtlusest saadud tulu. Need andmed tuleb deklaratsioonile ise lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles