Osakond sai uhke kvaliteedimärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla hoolekandeosakonna juhatajal Monika Hornil (vasakul) ning hooldus- ja kvaliteedi­spetsialistil Ruth Karolinil ja kogu nende kollektiivil on põhjust rahul olla, sest sotsiaalvaldkonna rahvusvaheline kvaliteedimärk tõendab osakonna teenuste kõrget kvaliteeti.
Valga haigla hoolekandeosakonna juhatajal Monika Hornil (vasakul) ning hooldus- ja kvaliteedi­spetsialistil Ruth Karolinil ja kogu nende kollektiivil on põhjust rahul olla, sest sotsiaalvaldkonna rahvusvaheline kvaliteedimärk tõendab osakonna teenuste kõrget kvaliteeti. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga haigla hoolekandeosakond sai rahvusvahelise sertifikaadi, mis kinnitab nende teenuste head kvaliteeti.

«Kõht on täis, meel hea, töötajad sõbralikud. Olen siinse eluga rahul,» kinnitas osakonnas elav Vello huvijuht Andželika Pšenitšnaja näpunäidete järgi koos kümmekonna kaaslasega unenäopüüdjat meisterdades.

Kõige rohkem meeldivat Vellole igapäevane hommikuvõimlemine. «Igaüks saab siis vastavalt oma võimetele konte liigutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles