Otepääl triatlon jõudis maailma parimate sekka

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakorraldaja tervitus ja lõpetaja emotsioon.
Peakorraldaja tervitus ja lõpetaja emotsioon. Foto: Krista Mikk

Ironman 70.3 sarja triatlon Otepääl on üle maailma rohkem kui 90 võistluse võrdluses 2016. aasta parimate võistluste tipus. Kümme parimat võistlust selgitati välja osalejate küsitluste tulemuste põhjal.

SiS IRONMAN 70.3 Otepää triatlon ja kogu võistluse korraldus hinnati kümne parima võistluse hulka. Kokku mahtus Otepää võistlus parimate sekka kolmes kategoorias. Osalejaid kiitsid võistluse asukohta ja melu ning tõid esile ujumist Pühajärve kauni looduse keskel ning põnevat jooksurada.

«Saime hea tagasiside juba sügisel, aga kui kõigi võistluste võrdluses on paljude riikide triatleetide ja spordisõprade hinnangul Otepää korraldus maailmatasemel ja pakkus ägeda võistlusjärgse elamuse, siis on see väga rõõmustav,» ütles juba selle aasta suviseks sündmuseks valmistuv peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

«Eriti tunnustav on see, et mahtusime parimate võistluste hulka, mida väga paljud soovitaks oma sõbrale. Seda on tore lugeda enne sõbrapäeva ja see on suur tunnustus meie vabatahtlikele, koostööpartneritele ja sponsoritele,» lisas ta.

Sellel aastal on Ironman 70.3 triatlon Otepääl ja Baltimaade suurim triatlonifestival taas augusti esimesel nädalavahetusel. 5. augustiks on registreerunud nii individuaaldistantsile kui võistkondi kokku juba 550 osalejat 28 riigist. 70,3 miili pikkusel ehk poolpikal triatlonil tuleb läbida 1,9 kilomeetrit ujudes, 90 kilomeetrit rattaga ning 21,1 kilomeetrit joostes.

Eelmise aasta hea eeskuju persoonid Tanel Padar ja Kalev Kruus on lubanud stardis olla ka sellel aastal. Triatlonitreeninguid on alustanud Raivo E. Tamm ja Märt Avandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles