Algas kohtuprotsess vallavanema üle

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallavanem Heikki Kadaja (vasakul) kohtus koos teda esindanud Valga advokaadi Kalju Kutsariga
Puka vallavanem Heikki Kadaja (vasakul) kohtus koos teda esindanud Valga advokaadi Kalju Kutsariga Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalal algasid Valga kohtumajas istungid, millel arutluse all Puka vallavanema Heikki Kadaja vastu suunatud kriminaalsüüdistused.

Lõuna piirkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul süüdistatakse Kadajat ametialases võltsimises ning võltsitud dokumentide kasutamises. Kohtuprotsess tema üle toimub üldmenetluse korras. Istungid on plaanitud lisaks sel nädalal toimunutele ka järgmisele nädalale ja kohtuvaidlus on 20. veebruaril. Kadajat esindab kohtus Valga advokaat Kalju Kutsar.

Teisipäeval kuulas kohus ära nii kaitse kui süüdistaja avakõned ning võttis vastu prokuröri esitatud dokumentaalsed tõendid. Lisaks kuulati ristküsitluse käigus üle tunnistaja, valla maa- ja majandusnõunik Adu Kurg, kellele algselt oli samuti süüdistus esitatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles