Pokkerihooaeg võttab tuurid üles

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Säinas
Rein Säinas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval, 12. veebruaril algab aasta lõpuni vältav võistkondlik turniirisari Triobeti Pokkerikarikas 2017, millest võtab osa 12 tiimi üle Eesti. Analoogne võistlussari toimus ka eelmisel aastal, kandes toona Lõuna-Eesti pokkerikarika nime.   

"Oleme väga rahul, et algaval hooajal osalevad kõik eelmisel aastal võistelnud tiimid ning ka kolm uut pokkeriklubi – Rakvere, Pärnu ning Põlva," kiitis ettevõtmise projektijuht Tarmo «Waim» Pikk. "Võistlussarja nimi muutuski peamiselt just oluliselt laienenud geograafilise haarde tõttu." 

Uhket rändkarikat läheb jahtima ka Valga esindus. Meeskonna kapten Rein Säinas meenutas, et Valga meeskond saavutas eelmisel hooajal kolmanda koha. "Parima klubina kogus Otepää 148 punkti, järgnesid Võru 120 ja Valga 110 punktiga. Eelmisel hooajal toimus üheksa online- ja sama palju live-etappe. Valga mängijad jõudsid 14 korral punktikohale. Kolmel korral õnnestus ka etapivõit võtta.«

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles