Peatreener kaotas töö

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senise peatreeneri Juris Umbraško (paremal) asemel jätkab meeskonna juhendamist senine noortetreener Kristaps Zeids (vasakul).
Senise peatreeneri Juris Umbraško (paremal) asemel jätkab meeskonna juhendamist senine noortetreener Kristaps Zeids (vasakul). Foto: BC Valga-Valka / Maks & Moorits

Valga-Valka / Maks & Mooritsa korvpallimeeskonna juhtkond otsustas katkestada lepingu peatreener Juris Umbraškoga. Tema kohuseid täidab senine noorte­treener Kristaps Zeids.

Klubi president Margus Lepik ütles, et meeskond pole suutnud saavutada eesmärke ja seetõttu mindi sõbralikult lahku. Ta ei välistanud edaspidist koostööd, kuid hooaja lõpuni on Umbraško leping katkestatud ja mees võistkonnaga ei tegele.

«Leppisime Umbraškoga kokku, et ta astub hetkel kõrvale – arvestades, et meeskonnal ei lähe kõige paremini ja tundub, et tal ei ole kõige paremat kontakti mängijatega ning ta tunnetas seda ise ka. Me ei ole kummaski meistriliigas täitnud eesmärki, mille oleme võtnud,» selgitas klubi juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles