Stiilipreemia pälvis Valga põhikooli minifirma

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirmade laat
Õpilasfirmade laat Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tallinnas Kristiine ja Rocca al Mare keskustes peeti laupäeval õpilasfirmade laata, mille põhilised auhinnad jäid Eestisse. Valgamaalt osales 15 mini- ja õpilasfirmat.

Kõiki seniseid osalusrekordeid purustav Euroopa õpilasfirmade (ÕF) laat Junior Achievement Marketplace 2017 Tallinn tõi kokku 230 õpilasfirmat, kellest 30 saabus kohale välisriikidest. Kristiine keskuses valiti kõige paremaks tooteks Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi noorte ÕF Lämp, mis toodab puidust valmistatud disainilampe. Rocca al Mare keskusest pälvis sama auhinna ÕF Festera Hugo Treffneri gümnaasiumist, mis pakub oma klientidele biojäätmeid lagundavaid innovaatilisi prügikaste.

Parima teenuse auhind läks Kristiine keskuses seekord Tallinna Lilleküla gümnaasiumi õpilasfirmale Laps Kooli, mis vähendab iseloodud äpi abil lapsevanemate ajakulu ja tipptundide ummikuid. Rocca al Mare keskuses tunnustati sama preemiaga ÕF Crufty Tallinna Reaalkoolist, mis toob enda loodud veebipoe kaudu kunsti koju kätte rohkematele inimestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles