Veebruaris saab kass-sõbra loovutustasuta

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor isane süsimust kass.
Noor isane süsimust kass. Foto: Valga kodutute loomade varjupaik

Varjupaikade MTÜ tähistab veebruari ehk sõbrakuud taas kampaaniaga, mille käigus saab adopteerida kass-sõbra loovutustasuta. Neljajalgsed lemmikud on suurepärased ja truud kaaslased ning parimad üksindustunde peletajad.

Soetades veebruari jooksul stardipaketi esmavajalike tarvetega looma eest hoolitsemiseks, saab varjupaigast kiibistatud, kastereeritud/steriliseeritud kassi loovutustasuta. Stardipakett maksab 35 eurot ning sisaldab kõike vajalikku uuele lemmikloomale.

«Selle kampaania eesmärk on ühest küljest teha adopteerimine uuele omanikule võimalikult mugavaks, sest stardipaketis on asjad, mille kvaliteedis ja vajaduses oleme ise veendunud,» ütles Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks. «Teisest küljest saame rõhutada, et tõeline sõprus on hindamatu väärtus.»

Kampaania kehtib kõikides Varjupaikade MTÜ varjupaikades: Pärnus, Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal, Läänemaal ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles