Valga motomees võttis väärtuslikud võidud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval sõideti Läänemaal Kullamaa tehisjärvel jääraja Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapp. MX hobiklassis osales ka Valga motoklubi Carma esindaja Kenor Kotkas, kes selle klassi ühtlasi ka ära võitis.
Laupäeval sõideti Läänemaal Kullamaa tehisjärvel jääraja Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapp. MX hobiklassis osales ka Valga motoklubi Carma esindaja Kenor Kotkas, kes selle klassi ühtlasi ka ära võitis. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel tuulutasid Eesti motomehed taas oma sõidukeid. Väikeste ebaõnnestumiste kiuste võttis Valga sportlane kahel päeval maksimumi.

Laupäeval sõideti Läänemaal Kullamaa tehisjärvel jääraja Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapp. MX hobiklassis osales ka Valga motoklubi Carma esindaja Kenor Kotkas, kes selle klassi ühtlasi ka ära võitis. Avasõidu võitis Aivo Rabbi (KTM, Paikuse MK), kes alistas Peep Norki (KTM, Motoextreme) napi poole sekundiga. Kolmandaks sõitis end Kenor Kotkas.

Teise põnevussõidu võitis aga avasõidu kuues mees Andre Prems (Honda, RedMoto Racing). Tema järel sai teise koha Kotkas ning kolmanda Jarmo Lehiste (Sherco, Paikuse MK). Kahe sõidu tulemusena võttis etapivõidu Kotkas (42 punkti), teine Rabbi (41 p) ja kolmas Prems (40 p).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles