Möödasõit viis avariini

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Peogeot sooritas keelatud kohas manöövrit. Foto on illustratiivne.
Sõiduauto Peogeot sooritas keelatud kohas manöövrit. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

14. veebruaril kella 15.20 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Sihva külas Otepää-Kääriku-Kurevere tee ja Otepää-Nüpli-Sihva maantee ristmikul.

38aastane mees sooritas seal sõiduautoga Peugeot 406 möödasõitu keelatud kohas ja sõitis otsa ees liikunud ja vasakpöördel olnud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 59aastane naine. Volkswageni juhile osutati abi sündmuskohal. Teise sõiduki juht viga ei saanud.

Politsei kinnitusel olid mõlema sõiduki roolis olnud isikud kained, juhtimisõigusega ning mõlemal juhil oli turvavöö nõuetekohaselt kinni. "Sõidukites peale juhtide kaassõitjaid ei olnud. Autode rehvid vastasid kehtestatud nõuetele. Tee sündmuskohal oli asfaltkattega ning märg," täpsustas politsei pressiesindaja Ragne Keisk. Ta lisas, et kõik täpsemad faktid selguvad alustatud menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles