Tormis Lainet tabas heal sõidul ebaõnn

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäesuusataja Tormis Laine oli üks, kes stipendiumi sai.
Mäesuusataja Tormis Laine oli üks, kes stipendiumi sai. Foto: JUSS SASKA/PM/SCANPIX BALTICS

Türgis Erzurumis toimuva talvise Euroopa noorte olümpiafestivali neljas päev pakkus hulgaliselt põnevust.

Murdmaasuusatamise tüdrukute sprindikvalifikatsioonis lunastas edasipääsu veerandfinaalidesse 24 parema teiste seas ka Otepää neiu Teiloora Ojaste. Paraku jäi ta oma veerandfinaalis viiendaks ning edasi ei pääsenud. Samuti ei pääsenud edasi kvalifikatsiooni 20. kohalt edasi pääsenud Stine-Lise Truu.

Seevastu Hanna-Brita Kaasik tuli 46 sportlase seas seitsmendale kohale.

Mäesuusatamises poiste slaalomis läks Valgamaa noormees Tormis Laine täispanga peale – sõitis kiiresti ja hästi, kuid liigse riskimise tulemusel tegi vea, sõitis esimeses sõidus rajalt välja ning katkestas. Võitis itaallane Alex Vinatzer, kes võidutses paari päeva eest ka poiste suurslaalomis.

Täna, viimasel võistluspäeval kell 9.30 Eesti aja järgi alustavad segateatevõistlust nii murdmaasuusatajad kui laskesuusatajad. Murdmaakoondise eest võistlevad  Telioora Ojaste, Martin Himma, Christopher Kalev ja Stine-Lise Truu, laskesuusakoondises Ksenia Pribõlovskaja, Hanna Moor, Kristo Siimer ja Marten Aolaid.

Sel nädalal Türgis peetaval talvisel Euroopa noorte olümpiafestivalil Eesti koondis esindatud 19 sportlasega viiel alal: laskesuusatamine, murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, suusahüpped ja iluuisutamine. Olümpiafestivalil võistlevad 14-18aastased sportlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles