Korterist viidi kaasa teler ja kassitoit

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taagepera südames asuv kortermaja, kuhu varas sisse murdis.
Taagepera südames asuv kortermaja, kuhu varas sisse murdis. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Kui Taageperas üks naisterahvas eaka sõbranna poole kassi toitma läks, avastas ta, et korterisse on öö jooksul sisse murtud ning kaasa viidud teler ja külmkapitäis kassitoitu.

Korteri elanik on juba jaanuari keskpaigast haiglas ning sõbranna (nimi toimetusele teada) ülesanne on käia haiglas olija lemmiklooma iga päev toitmas. «Ma ei tea, kas lukku saab nii muukida, aga igatahes mina pääsesin võtmega ilusti sisse. Alles siis kui nägin, et televiisor on kapi pealt kadunud, sain aru, et midagi on viltu.»

Lisaks korteriomanikule juubeliks kingitud telerile oli varas või vargad endaga kaasa võtnud külmkapis seisnud kassikonservid, kotitäie krõbinad ja mitmesuguseid kuivaineid. Välja oli nähtavasti pääsetud lahtikangutatud palkoniukse kaudu. «Ei, sealt nad sisse ei saanud – see oli seestpoolt lauaga kinni löödud,» kinnitas kuritöö avastanud naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles