Lasteaias on külalised kolmest riigist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised Pääsukese lasteaias.
Külalised Pääsukese lasteaias. Foto: Erakogu

Sel nädalal võõrustab Valga lasteaed Pääsuke külalisi Rumeeniast, Türgist ja Lätist, andis teada lasteaia direktor Nadežda Amossova.

Nädala jooksul tutvuvad külalised tema sõnul Valga linna haridusasutustega, lasteaias Pääsuke toimuvad teemade arutelud ja praktilised töötoad. Eesmärgiks on hakata edaspidi aktiivselt rakendama õppemetoodikat, mis lähtub laste meelte arendamisest. Eriti pööratakse tähelepanu nägemis-, kuulmis- ja kinesteetilise taju arendamisele ning arutletakse, kuidas metoodikat viia lapsevanemateni.

Valmib 400 õppekaarti eesti ja inglise keeles ja juhendmaterjal lapsevanematele ning konverentsil augustis tutvustatakse laiemale üldsusele projekti käigus valminud materjale. "Lasteaia Pääsuke kollektiiv on selle kaudu tublisti arenenud ja ühe rahvusvahelise kogemuse võrra rikkam," kinnitas Nadežda Amossova.

Kohtumine sai teoks osana Erasmus+ projektist "Inclusive Preschool for Kid - Visual, Auditory and Kinesthetic Learners" 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles