Vabariigi aastapäev aeglustab maksete liikumist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häireid võib esineda ka sularahaautomaatide töös.
Häireid võib esineda ka sularahaautomaatide töös. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeva õhtul ning reedel Swedbanki jõudnud riigisisesed arveldused töötleb Swedbank seoses riigipühaga järgmise nädala esmaspäeval, pangasisesed maksed liiguvad tavapäraselt.

Neljapäeval alates kella 16st kontoris ja 16.30st elektroonilistes pangakanalites ning reedel ehk vabariigi aastapäeval panka jõudnud siseriiklikud maksed edastab Swedbank saaja panka 27. veebruaril ehk järgmisel pangapäeval, teatas pank kodulehel.

Neljapäeval tehtud ekspressmaksed, Euroopa kiirmaksed ja Swedbank grupi sisesed maksed edastatakse saaja- või korrespondentpanka samal pangapäeval ehk neljapäeval, kiirmaksed ja Euroopa maksed aga järgmisel pangapäeval ehk 27. veebruaril. Tavamaksed kannab pank ülejärgmisel pangapäeval ehk 28. veebruaril.

Reedel välismaksed ei liigu ja edastatakse vastavalt makse tüübile saaja või korrespondentpanka järgmisel või ülejärgmisel pangapäeval ehk 27. või 28. veebruaril. Reedel panka laekunud nii siseriiklikud kui välislaekumised kantakse klientide kontodele 27. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles