Talvepealinnas tuleb lumelahing

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelahing. Foto on illustratiivne.
Lumelahing. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Otepää keskväljakul peetakse 25. veebruari keskpäeval lahingut, kus laskemoon on lumi. Kuumas talvepealinnas peetakse maha tuline lumelahing.

Lahingu korraldab JJ-Street Tantsukool. «Noored tulid välja ideega luua Otepää elanikele üks meeldejääv päev, mis mõeldud kogu perele,» selgitas JJ-Street Tantsukooli treener Sigrid Avald. «Lumelahingus osalemiseks tuleb moodustada 7-liikmeline meeskond ja tulla Otepää keskväljakule, vajalik on ka eelregistreerimine. »

Igale osalejale annab Otepää Seikluspark sooduskupongi, millega saab 25% allahindlust. Eelregistreerinute vahel loosib Balsnack välja kingituse.

Kavas on mängud, esinevad slackline`il trikitajad ja JJ-Street Tantsukooli tantsijad, pakutakse pannkooki ja vahvleid. Avatud on Otepää Winterplace`i uisuväljak. Lumelahingu võitjatele on varuks põnevad auhinnad.  Korraldajad kinnitasid, et kui sel päeval ei peaks lund olema, ei jää lahing siiski pidamata – see toimub pallimere pallidega.

Kuna terve päev on sisustatud põnevate tegevustega, siis tasub 25. veebruaril oma sammud Otepääle seada, et kogu perega veeta üks tore laupäev.

Päeva korraldab JJ-Street Tantsukool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles