Naine sõitis autoga kraavi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Teisipäeval kella 17.25 paiku juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Laatre-Lüllemäe-Hargla tee 12,5. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 316I juhtinud 34aastane naine sõitis sirgel teelõigul libeda tee tõttu paremale kraavi ja sõiduk rullus üle katuse. Autojuhi toimetas kiirabi Valga haiglasse, kus talle anti esmaabi.

«Roolis olnud naine oli kaine ning omas juhtimisõigust. Juht viibis õnnetuse ajal sõidukis üksi ning oli turvarihmaga kinnitatud. Sõiduauto rehvid vastasid nõuetele,» täpsustas politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Ta lisas, et sündmuskohal käinud korrakaitsjate sõnul oli tee sündmuskohal kaetud musta jääga. «Ent õnnetuse täpsemad põhjused selguvad siiski menetluse käigus.»

Politsei tuletab meelde, et praegusel ajal, kui temperatuur mängib nullkraadi ümber ning on pidevas muutumises ööl ja päeval, tuleb liigeldes olla eriti ettevaatlik, valida teeoludele vastav sõidukiirus ning vähemtähtsad ei ole korralikud rehvid, mis masinat teel hoida aitavad.

"Juht ei tohiks lasta end liigkergelt petta, kui päike sirab ning maantee tundub silmale jääkatteta. Piisab lühikesest ajast, et veekirmest saab jää. Suuremal kiirusel sõites, äkilisi manöövreid tehes ning näiteks ka piduripedaali liiga tugevasti tallates on sellised õnnetused tavaliselt just kergemini tekkima," edastas Keisk korrakaitsjate manitsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles