Koondisesse pääses seitse otepäälast

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää noormees Artti Aigro on kerkinud Eesti parimate suusahüppajate sekka.
Otepää noormees Artti Aigro on kerkinud Eesti parimate suusahüppajate sekka. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Otepää MK-etapi järel selgusid teisipäeval murdmaasuusatamise sprindi- ja murdmaasõitjad, kes esindavad Eestit 22. veebruaril algavatel suusaalade maailmameistrivõistlustel Lahtis, andis teada Eesti Suusaliit. Eesti kahevõistluse ja suusahüpete koondislased selgusid juba varem.

20 koondislasest kuus on Valgamaalt – täpsemalt on nad kõik Otepää vallast. Murdmaasuusatamises teevad otepäälastest kaasa Anette Veerpalu, Mariel Merlii Pulles, Aivar Rehemaa, Algo Kärp ja Andreas Veerpalu, kahevõistluses Karl-August Tiirmaa ja suusahüpetes Artti Aigro.

Murdmaasuusatamist esindavad meestest Eestit veel Raido Ränkel, Marko Kilp, Karel Tammjärv, Kristjan Koll, Alvar-Johannes Alev, Kaarel-Kasper Kõrge ja naistest Tatjana Mannima ning Laura Alba.

Kahevõistluses on koondises ka Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Kail Piho, suusahüpetes Kaarel Nurmsalu ja Martti Nõmme.

Koondislastega on maailmameistrivõistlustel kaasas treenerid, koondise arst, hooldemeeskonnad, füsioterapeudid ja muu abipersonal.

Lahti 2017 FIS suusaalade maailmameistrivõistlused on üks suurimaid spordivõistlusi Soome Vabariigi 100  aasta juubeli aastal. 12 päeva kestvatel võistlustel osaleb üle 700 sportlase 60 riigist, kes võistlevad 21 alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles