Lapsed joonistasid riigi sünnipäeva puhul presidenti

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli lasteaia Sipsik koolieelikud joonistasid tähtpäeva puhul portreesid president Kersti Kaljulaidist. Fotol osutavad oma joonistustele Sander Fabian (vasakult), Mati Kahro, Lisett Lust, Anette-Riin Paidra ja Mairo-Renard Kala.
Hummuli lasteaia Sipsik koolieelikud joonistasid tähtpäeva puhul portreesid president Kersti Kaljulaidist. Fotol osutavad oma joonistustele Sander Fabian (vasakult), Mati Kahro, Lisett Lust, Anette-Riin Paidra ja Mairo-Renard Kala. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabariigi sünnipäev toob maakonna haridusasutustesse isamaalisi pidustusi ja tegevusi. Hummuli lasteaia lapsed joonistasid pilte presidendist, Otepää gümnaasiumis on täna sinimustvalge stiilipäev.

Hummuli lasteaia Sipsik direktor Anu Unt ütles, et nende lasteaed on vabariigi sünnipäevaga tegelenud kogu selle nädala. Kuna lasteaed on võrdlemisi väike – seal käib 18 last vanuses kaks kuni seitse aastat, kes õpivad kõik samas liitrühmas –, ei hakanud nad tänavu eraldi aktust korraldama. Varem on küll käidud suuremate lastega esinemas nii valla pidustustega seotud aktustel kui etendatud presidendi vastuvõttu.

«Homme, nii palju kui neid siis tuleb, eks muidugi tähistame ja teeme midagi. Kommi saab ikka süüa,» ütles Unt kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles