Rajad läbivad uuenduskuuri

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radu on ka varem korduvalt uuendatud. Pildil üks kahest Pühajärve matkarajal 2014. aastal uuendatud sillast. Samas stiilis tulevad ka uued rajatised.
Radu on ka varem korduvalt uuendatud. Pildil üks kahest Pühajärve matkarajal 2014. aastal uuendatud sillast. Samas stiilis tulevad ka uued rajatised. Foto: RMK

Pühajärve ümber asuvad matkarada ja tunnetusrada ning Murrumetsa matkarada saavad lähiaastatel uued laudteed ja sillad.

13kilomeetrine Pühajärve matkarada kulgeb ümber järve ja 3,5kilomeetrine Murrumetsa rada ning 1,5kilomeetrine Pühajärve tunnetusrada on samuti selle ümbruses. Radasid haldava riigimetsa majandamise keskuse (RMK) projekt näeb ette 570 meetri laudteede ja nelja silla, millest pikim 35meetrine, üks 12meetrine ja lühemad kuuemeetrised, uuendamist. Uuendatud rajatised peaks vastu pidama vähemalt 20 aastat.

RMK Lõuna-Eesti külastusala juhi Malle Orase sõnul moodustavad kolm rada ühe kompleksi, mida kasutavad aktiivselt nii sportlased kui tavakülastajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles