Maadlejad katsusid kodusaalis rammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubide arvestuses pidid SK Leo treener Gristen Heinmets (vasakul) ja Valga spordiklubi treener Tõnu Laine (paremal) tunnistama Läti kolleegide paremust.
Klubide arvestuses pidid SK Leo treener Gristen Heinmets (vasakul) ja Valga spordiklubi treener Tõnu Laine (paremal) tunnistama Läti kolleegide paremust. Foto: Erakogu

Valga lahtistel meistrivõistlustel maadluses jõudsid kohalikud sportlased kolmel korral pjedestaalile, meistritiitli saavutas kaks kohalikku maadlejat.

Omavahel võttis mõõtu 21 maadlusklubi üle Eesti ning lõunanaabrid teiselt poolt piiri. Kreeka-rooma ja naistemaadluses peetud võistlustel oli väljas 20 Valga spordiklubi maadlejat.

Kodusaalis peetud võistlustel olid kohalikest kõige edukamad kadettide klassis võistlevad noormehed. Esimese koha ja meistritiitli võitsid kuni 76 kilogrammiste kehakaalus võistelnud Tanel Põrk ning kaalukategoorias kuni 100 kilogrammi võistelnud Uku Laik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles