Valga MANi esinduse katlamajas tekkis põleng

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süttis MAN veoautosid importiva ettevõtte Keil M.A. Valga esinduse katlamaja katla tigu ehk mehhanism, mis toob pelleteid katlasse.
Süttis MAN veoautosid importiva ettevõtte Keil M.A. Valga esinduse katlamaja katla tigu ehk mehhanism, mis toob pelleteid katlasse. Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Täna, 28. veebruari varahommikul said päästjad teate, et Valgas aadressil Transpordi 11 on remonditöökoja katlamajas näha leeke.

Süttinud oli MAN veoautosid importiva ettevõtte Keil M.A. Valga esinduse katlamaja katla kütust etteandev mehhanism ehk tigu, mis toob pelleteid väljaspool hoonet asuvast punkrist.

G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja sõnul oli tulekahju avastamisel oluline roll ettevõtte valveseadmetel. "Enne kella kuut sai G4S juhtimiskeskus tulekahjuteate Valgas asuvast ettevõttest. Sündmuskohale sõitnud patrullekipaaži turvatöötaja märkas katlamaja aknast, et hoones on põleng. Kohe teatas G4S turvatöötaja juhtunust häirekeskust, samuti ettevõtte kontaktisikut."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles