Tapatöös süüdistatavad astuvad kohtu ette

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lõuna ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse kolme meest 51aastase mehe mõrvas. Kohus arutab kriminaalasja üldmenetluse korras.
 

Süüdistuse kohaselt tarvitasid Sulev ja Margos eelmise aasta 7. oktoobril Valgamaal Hummuli vallas Soe külas asuva maja korteris koos alkoholi. Mingil ajal helistas korteriomanik Veikkole ning teatas, et tema juures on mees, kes on kunagi Veikkolt arvuti varastanud. Pärast seda tulid Veikko koos Meelisega korterisse ning hakkasid Sulevit peksma.

«Kohtueelse uurimise käigus selgus, et lärmi ja sõimu oli korterist kuulda vähemalt tund aega. Kuna aga ka varem oli korteris olnud lärmakaid öid, ei tulnud naaber selle peale, et rahurikkujatest politseile teada anda,» kommenteeris Lõuna Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Milvi Väin.

Järgmise päeva hommikul avastas korteriomanik, et Sulev on surnud. Pärast seda helistas ta politseisse.

Margost, Veikkot ja Meelist süüdistatakse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb mõrva. Süüdistatavad on varem kriminaalkorras karistatud.

Copy
Tagasi üles