Lapsed lustisid koos lõvidega Sangaste lossis

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Traditsiooniliselt on Valga Lionsi klubi liikmed koos Taheva ja Valga asenduskodu Kurepesa lastega vastlaliugu teinud Lüllemäel. Kuna ilmataat on aga tänavu lumega väga kitsi olnud, kutsusid Valga lõvid lapsed Sangaste lossi.

Kohaletulnud veerandsajast lapsest olid ainult üksikud varem Sangaste lossis käinud. Ka neljandas klassis õppiv Siiri Taheva asenduskodust oli lossis esimest korda ja tüdrukule meeldis kõik, mida ta seal nägi. «Siin on nii äge. Põnev oli interaktiivne foto krahv Bergist, kes isegi silma pilgutas ja kus mõned detailid, kui tähelepanelikult jälgida, pidevalt muutusid. Mulle meeldis veel ka hiirtekamber, kus sain teada mõndagi huvitavat hiirte elust,» rääkis tüdruk vaimustunult.

Valga Lionsi klubi korraldatud ettevõtmistel on ta käinud juba aastaid ning osaleb alati ka mardi- või kadripäevaüritustel, mis tema kinnitusel samuti väga toredad on olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles